Info
Diptest
Cursus
Mail
Tips
Poll
Films
Home
Testimonials

Cursus
Donderdag 16 juni 2011 door Cursus
terug

Nadat het al een paar maanden niet echt goed met me ging; ondernam niets, zat vaak alleen boven op mijn kamer en sprak weinig met vriendinnen af, besloot mijn moeder de hulp van Jeugdzorg in te roepen. Na een tijdje werd ik opgeroepen voor een intakegesprek en na dat gesprek leek het voor mij een goed plan als ik deel zou gaan nemen aan de life cursus Grip op je dip.
Daarvoor moest ik eerst een kennismakingsgesprek houden met een van de cursusleiders en meteen had ik al wel het gevoel dat dit mij zou kunnen helpen. De eerste 'les' vond ik wel een beetje spannend want je moest je problemen voor gaan leggen aan mensen die je helemaal niet kende, na de eerste les had ik ook het idee van: wat doe ik hier? want de mensen die in mijn groep zaten hadden veel grotere problemen dan ik.
Maar ik zette toch door en ging iedere les en ik merkte dat het steeds beter met mij ging. Doordat je iedere dag het stemmingsdagboek in moet vullen, denk je goed na over de dingen die, die dag gebeurd zijn en hoe je zoiets beter kan doen. Ook leer je om beter met je gevoelens en emoties om te gaan, zodat je weet hoe je die aankomende dip kan vermijden. Nu ongeveer een jaar later na mijn dip en de cursus afgelopen is ben ik weer degene die ik eerst was, veel lol maken, afspreken en lekker mezelf zijn.
Daarom zou ik iedereen die deze site bezoekt en niet lekker in hun vel zitten aanraden om hulp te zoeken. De cursus kan
nieuws
Geen nieuwsberichten momenteel

testimonials
Silke: Leeg >>
Britt: Jij bent niet lastig! >>
X: Vecht niet, maar omhels >>

meer testimonials >>