Info
Diptest
Cursus
Mail
Tips
Poll
Films
Home
Cursus
inloggen

Online cursus Grip op je dip

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en ben je gemotiveerd om samen met anderen grip op je dip te krijgen, dan kan de online cursus iets zijn voor jou.

  • Grip op je dip is een practische cursus. Het doel is het voorkomen dat iemand lang in een dip blijft zitten of in een depressie raakt. De cursus is dus géén therapie.
  • De cursus bestaat uit 6 chatsessies, elke chatsessie duurt ongeveer 1,5 uur.
  • Je volgt de online cursus in een gesloten chatbox. Dat wil zeggen: je kunt alleen meedoen als je een wachtwoord hebt.
  • Je volgt de online cursus samen met 6 tot 8 cursisten, onder begeleiding van een deskundige. Deze is universitair geschoold (meestal psycholoog of orthopedagoog), gespecialiseerd in preventie van psychische problemen en getraind in het geven van deze online cursus. 
  • Tussen de bijeenkomsten door maak je thuis opdrachten. Dat kost je ongeveer een uur, maar je kunt er ook meer tijd aan besteden.
  • Voor de cursisten is deze online cursus gratis.
  • Met je persoonlijke gegevens gaan wij uiterst zorgvuldig om. Deze worden nooit zonder jouw toestemming aan derden gegeven. 
  • Tijdens de chatcursus worden er door ons mails naar je gestuurd. We horen regelmatig dat onze emails die naar hotmail adressen gestuurd worden in de spambox terecht komen. Dus als je werkt via hotmail dan moet je goed op je spambox letten.

 

Ja, ik wil aan de 6 chatsessies deelnemen:

Ik meld me aan

 

Verder

Wat kun je verder doen als je een dip of depressie hebt?
Je kunt mailen met een deskundige of kiezen tussen verdere hulpmogelijkheden.

 

Heb je nog vragen?
Als je nog vragen hebt over de online cursus dan kan je mailen naar info@gripopjedip.nl Via deze link wordt je naam en e-mailadres niet doorgegeven. Als je een antwoord terug wil krijgen, moet je je naam en e-mailadres ook typen.nieuws
Geen nieuwsberichten momenteel

testimonials
Silke: Leeg >>
Britt: Jij bent niet lastig! >>
X: Vecht niet, maar omhels >>

meer testimonials >>