Info
Diptest
Cursus
Mail
Tips
Poll
Films
Home
Cursus
inloggen
Home  / Cursus

Online cursus - Inleiding

Ben je gemotiveerd om samen met anderen grip op je dip te krijgen? Denk dan eens over de online cursus ‘Grip op je dip’ - voor jongeren die al een tijdje in een dip zitten.

De cursus:

  • vindt plaats in een gesloten chatbox: je kunt alleen meedoen als je een wachtwoord hebt
  • wordt gegeven aan groepjes tussen de 6 en maximaal 8 cursisten tussen 16 en 25 jaar
  • wordt begeleid door een deskundige
  • bestaat uit 6 chatsessies van 1.5 uur, je volgt iedere week een sessie
  • duurt 6 weken
  • omvat thuisopdrachten en oefeningen waar je tussen de bijeenkomsten mee aan de slag gaat. Dat kost je ongeveer een uur.
  • is géén therapie en er wordt ook niet op je verleden ingegaan. Het is een praktische cursus.
  • heeft als doel: je beter en sterker gaan voelen en je dip te boven komen.
  • kost niets, deelname is gratis.

En nog iets:  Tijdens de chatcursus worden er door ons mails naar je gestuurd. We hebben echter regelmatig te horen gekregen dat onze mails die naar  hotmail adressen gestuurd worden in een spambox terecht komen. Dus als je werkt via hotmail dan moet je goed letten op je spambox.

 

Er is veel belangstelling voor de cursus. Een goede kwaliteit van de cursus vinden wij dan ook erg belangrijk. Op dit moment doen wij daarom onderzoek naar het effect van de cursus. Binnenkort  komen de resultaten van dit onderzoek op de site.

 

Aanmelden kan nu voor de online cursus
Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier. Vanaf vijf weken voordat een cursus start kan je je aanmelden op die cursus. Dus stel dat je op 18 augustus aan een chatcursus wilt beginnen, dan kan je je vanaf 14 juli aanmelden.
We streven naar een continu aanbod van cursussen. Je kan je nu aanmelden voor cursussen waarvan de startdata op de website staan.

In de loop van de komende weken zullen er meer cursussen worden aangeboden. Dat zal op verschillende dagen in de week zijn. Stel het aanmelden alleen niet te lang uit, cursussen kunnen 'gesloten' worden omdat ze vol zijn. En soms gaat dat snel.

Als je vragen hebt over de online cursus dan kan je mailen naar info@gripopjedip.nl. Via deze link wordt je naam en e-mailadres niet doorgegeven. Als je een antwoord terug wil krijgen, moet je je naam en e-mailadres ook typen.nieuws
Geen nieuwsberichten momenteel

testimonials
Silke: Leeg >>
Britt: Jij bent niet lastig! >>
X: Vecht niet, maar omhels >>

meer testimonials >>